Spring til indhold

Fra Aarhus til Sicilien

Det hele startede for nu 5 år siden. Min tidligere danseklub – Busyboots – havde arrangeret en tur til Verona, hvor vi skulle danse, holde ferie, hygge og lære nyt. Vi var vel en 10-11 mennesker afsted, og arrangøren dengang havde sikret sig en ret stor villa lige udenfor Verona, hvor vi skulle bo. Italien kendte jeg jo vældig godt allerede fra tidligere ferier, men jeg havde altid enten boet på campingpladser eller på hotel. Et feriehus (det var et KÆMPE hus) var helt nyt for mig – og det var en ekstremt positiv oplevelse.

Italien – så er det feriebolig fremover

Allerede året efter besluttede vi i familien at opleve Sicilien, og efter den fantastiske oplevelse med at bo lige midt i lokalbefolkningen, var det oplagt, at vi skulle have fundet enten en ferielejlighed eller et feriehus på Sicilien.

Efter at have konfereret med et par venner fik vi anbefalet det danske rejsebureau You-Go, og dem tog vi så fat i. Det skulle vise sig at være et decideret fund for os! kke blot var de fantastisk imødekommende – de kendte tilsyneladende enhver lille krog af Sicilien. Og vi fik da også booket et skønt feriehus hos dem:

Feriehuse på Sicilien

Jeg tror, at billedet taler for sig selv, ikke? Og ja: Det var en helt igennem fantastisk ferie i Italien.

City Breaks / Storbyferie i Italien?

Mange forbinder Italien med enten Toscana eller badeferier, men der er faktisk en side af Italien, som alt for få danskere oplever for alvor: De skønne storbyer. For eksempel var jeg sidste år i Torino, og selvom jeg har været i Torino adskillige gange i udkanterne, havde jeg aldrig tidligere oplevet “downtown” Torino. Og hod nu kæft for en overraskelse!Helt fantastisk smuk indre by,god stemning, søde mennesker, god mad og arkitektoniske oplevelser overalt.

Jeg kan på det varmeste anbefale en storbyferie /City Break i Italien!

Generelt om Italien:

  • Italienerne er mere stilfulde end vi danskere, så sørg for at være ordentlig klædt, når du går ud
  • Lad være med at bade eller dyppe fødder i springvand og lignende. Det er faktisk forbudt!
  • Der køres yderst frisk til i Italien, men størsteparten af italienerne er fremragende bilister
  • Man har ikke hat på inden døre. Basta!

Og så er det blot at ønske dig og dine en fantastisk ferie i Italien – og brug nu mulighederne for at bo, hvor italienerne bor!

Husk i øvrigt den vigtige rejseforsikring – læs mere her