Spring til indhold

Rejseforsikring – rejs aldrig uden!

Billig rejseforsikring

En masse mennesker tror, at fordi de er sunde og raske, så behøver de ikke en rejseforsikring. En rejseforsikring her er noget du absolut har brug for på din rejse, uanset, hvor sund og rask du er, og uanset din alder –  for du ved aldrig, hvad der kan ske på din ferie.

Rejseforsikring er meget mere end blot medicinsk beskyttelse. Den dækker dig f.eks. også når dit fly er aflyst, når et familiemedlem dør, og du er nødt til at komme hjem, og hvis du mister din kuffert, eller hvis dine ejendele bliver stjålet under ferien. Der er altså rigtig mange gode grunde til at forsikre dig under ferien, hvor end du rejser hen i verden.

Vandretur i New Zealand

Min barndomsven troede aldrig, at han ville brække benet under en vandretur i New Zealand. Det kom til at koste ham dyrt, fordi han ikke havde forsikret sig. Han har efterfølgende indset, at det er de ”dummeste” penge han nogensinde har sparet, og han er stadig i dyb gæld, se her! Jeg har selv været ude for uheld på mine utallige rejser i årernes løb.

Jeg havde f.eks. aldrig planlagt at falde i det Liguriske Hav med mit nyindkøbte kamera, eller at blive alvorligt syg på en ferie i Thailand, men jeg havde gudskelov forsikret mig. Havde jeg stået uden en rejseforsikring, så havde jeg skulle af med en mindre formue for henholdsvis hospitalsregning og for et nyt kamera. Mit forsikringsselskab passer på mig døgnet rundt i hele verden, hvilket giver en rigtig stor tryghed, når jeg rejser ud og oplever spædende og eksotiske steder i verden.

Rejseforsikringer har bevist sit værd mange, mange gange. Du vil uden tvivl være taknemmelige for, at dit forsikringsselskab kan hjælpe og assistere dig, hvis uheldet er ude på ferien. Forsikre dig derfor inden du tager på din næste rejse.

Kilde: Husk Det Blå Rejseforsikring