Spring til indhold

Webshops og emballage

emballage til forsendelse

Som webshop ejer ved du godt, at det er vigtigt, at du har et brand. Det skal være genkendeligt. Og du skal brande din shop hele vejen rundt: Det handler om, at du skal vise dit brand på alle de sociale medier, hvor du ved, at folk shopper. Du skal sørge for, at din online marketing dækker alle aspekter. Lige fra simple shopping sites’ marketing til de noget mere avancerede former, der findes. Men ikke kun det. Du skal også sørge for at sende de rigtige signaler til dine kunder. Det, som lige nu er meget vigtigt, er, at du fortæller dine kunder, at du er miljøbevidst. Og det handler altså ikke kun om de produkter, du sælger.

Miljøvenlig og bæredygtig

Det gælder i høj grad også emballagen, du bruger, når du sender varerne til dem. Her er det, at du skal anvende miljøvenlig emballage. Naturligvis. Jo mere genbrugspapir, og jo større hensyn til miljøet, som produktionen af den emballage, du anvender, tager, desto bedre. Og ja, det er virkeligt fint, hvis du skriver et eller andet sted på dit site, at du genbruger, anvender miljøvenlig emballage og i det hele taget gør, hvad du kan for at beskytte vores planet. Men du kan faktisk gøre meget mere. Du kan jo sørge for at den emballage, du køber, også skilter med, at det er miljøvenligt.

Det er fx muligt at få sine egne poser trykt. Og her har du muligheden for at slå to fluer i et smæk: Du kan få trykt dine poser med både dit logo og den besked, du gerne vil gøre din kunde opmærksom på. Og det gælder ikke kun poser. Det kan også lade sig gøre at få papkasser med tryk på. Eller særlige æsker, der kan anvendes til forsendelse. Så det er bare med at komme i gang med at få sendt dine budskaber ud til kunderne – samtidigt med, at du også sørger for, at dit brand bliver mere genkendeligt. Det vil bidrage til, at dine kunder kommer tilbage til dig, næste gang de vil købe et lignende produkt.

Den bedste leverandør

Miljøvenlig emballage er dog ikke kun papkasser og poser. Det er også muligt at købe andre produkter, som anvendes til emballage, og som også er miljøvenligt producerede. Det brune indpakningspapir, som ofte anvendes, er også miljøvenlig emballage. Og det kassefyld, som du også bruger, så produkterne ikke ligger og rasler rundt i kassen, når de er på vej til kunden, er også ofte produceret miljøvenligt.

Du skal derfor se dig godt for, når du køber emballage – køb den her. Der kan være rigtigt mange gode tilbud. Og det er faktisk ikke så dyrt at købe miljøvenlig emballage. Der er online shops, som sælger emballage af alle mulige slags – og de giver ofte mængderabat. Så hvis du ser, at du har brug for papkasser som emballage i din shop, så undersøg, hvad de koster, hvis du køber fx 100 eller 500 stk. Du vil ofte se, at du kan få miljøvenlig emballage, der koster mindre en al mulig anden emballage. Så: der er ingen undskyldninger for ikke at bruge miljøvenlig emballage.