Spring til indhold

Vi har Plaza i Aarhus

blog feature image

Vi har meget i Aarhus, og der er faktisk en hel række af gode grunde til, at vi ikke blot er Jyllands hovedstad men også er kendte som Smilets By! Vi danser en del, og vi har det sjovt. Vi har naturen, bugten og nem adgang til alt. Nå ja – så har vi også det held at have en afdeling af det, der er kendt som Danmarks lækreste butik med ure og smykker: PLAZA

Hvorfor er det så lækkert?

Nå ja – som pige er det jo nemt nok at forstå. Man bevæger sig ind i Magasin i Aarhus – og direkte ind i Plaza butikken. Et slaraffenland for alle, der elsker smykker og ure.

Heldigvis er de ikke kun i Aarhus – men faktisk over det meste af landet:

Smykker fra Plaza

Sjælland og Fyn kan også nyde godt af dem.

Og når vi taler om Sjælland: Det der med at danse er noget, de også gør en del i, og vi har et jævnligt samarbejde med Busyboots, hvis du måske kender dem?

Det er i grunden sjovt, at vi i den grad fokuserer på, hvad der er af butikker der, hvor vi bor. Nu om dage sker det meste efterhånden online, og jeg ved fra flere af mine venner, at mange butikker kæmper for at overleve i kampen mod online webshops.

Men for eksempel Plaza Ure & Smykker – de har set lyset og har ganske enkelt kombineret begge dele. Man kan gå ind i en af deres butikker og handle der, eller man kan købe det, man gerne vil have i deres webshop.

For eksempel har de et kanon udvalg af Fossil ure – dem er jeg blevet ret vild med efter flere besøg i USA, hvor de er virkeligt store.

Tilbage til Aarhus:

Jydernes hovedstad

Vi, der er jyder, ser generelt Aarhus som hovedstaden i Jylland, og det skyldes jo nok, at det er den næststørste by i landet. Der er også universitet og et yderst velanset hospital (Skejby Sygehus) samt et natteliv og en restaurant-scene, der ikke lade København noget tilbage.