Spring til indhold

Undgå at låne penge

Lån penge

Det er faktisk sjældent de store køb, som gør, at din økonomi ramler sammen. Det er den måde, du styrer din hverdag på. Derfor kan du virkelig spare mange penge over de kommende måneder, hvis du laver om på den måde, du styrer din økonomi, læs.

Alternativet er at låne penge

Vi har alle et vist rådighedsbeløb at gøre godt med hver måned, og hvis vi overskrider det, må vi ud at låne penge. Vi ser det alt for ofte i programmer som Luksusfælden på TV3, at unge mennesker ikke kan få økonomien til at hænge sammen, og derfor ender de med at optage indtil flere kviklån.

Det er dog rigtig skammeligt, at man skal låne penge på nettet til at betale ens overforbrug. I stedet for at optage et lån, ville det jo naturligvis være noget smartere at se på, hvor man kan spare penge i det daglige.

Neden under har vi listet et par steder, som kan bidrage med en sundere økonomi og som dermed kan give dig mere luft i økonomien. Et lån bør altid være en absolut sidste udvej og især forbrugslån, da lån til forbrug er ganske dyre i renter og gebyrer, se her: Lån penge nu hurtigt: SMS lån hurtig udbetaling i dag

Lav en indkøbsliste

Man ser det ALT for tit. Du har ikke lavet en indkøbsliste, og derfor ender du med at købe alt for meget. Ting som du faktisk slet ikke har brug for og ofte også usunde ting. Hvis du derimod sætter dig ned og laver en liste, kan du faktisk spare mange penge. Lav en liste hvor du måske skal handle til hele ugen. På den måde har du også i større grad muligheden for at genbruge de råvare, du har købt. Derudover kan jeg næsten garantere dig, at du kommer til at leve sundere! Drop slikken det er dyrt og ikke godt for dig.

Tænk dit på benzinforbrug

Hvis du cykler hverdag, slipper du for den her! Så godt gået. Til alle jer der kører bil hver eneste dag, i skal virkelig tænke over den måde, i kører på. Hasarderet kørsel er nemlig utroligt farligt, men også dyrt for dig. Derfor kan du med fordel køre i 5 gear, så snart du kører 50 kilometer i timen. På den måde vil du kører langt længere på literen.

Hvordan ser dit varmeforbrug ud?

Jeg har erfaret at rigtig mange danskere forventer, at man kan gå i t-shirt inde for hele året. Det kan man altså ikke! Eller det vil sige, at det kan man godt, men så kan man også forvente noget af et varmesmæk! Det er der helt klart ingen, som har lyst til. Der findes da ikke noget værre end at kaste penge efter varmeforbruget. Derfor råder jeg dig til, at du får en fornuftig strik, som du kan tage på sammen med et tæppe på de kolde aftener foran fjernsynet.