Spring til indhold

Søde Spring Copenhagen

cake, candles, birthday cake-1835443.jpg

Du har lige haft fødselsdag. Dine store uafhængige – men stadig unge (små?) – børn kom på besøg. Det var hyggeligt at se dem.  De har jo travlt med deres studier og karrierer, så de kommer ikke så tit, som de egentlig gerne vil. Det blev en hyggelig dag. De kom ned til dig i sommerhuset, hvor du og din viv opholder jer indtil slutningen af september. I grillede. Opdagede et hvepsebo i en gammel kajak, der hænger ude i sommerhusets lille carport. Det skal du lige have en professionel til at komme og gøre noget ved, inden der kommer en entusiast og hiver kajakken ned.

En saltpingvin

Dine børn havde taget eksotiske lækkerier med til frokostbordet. Der var italienske små hapsere, marokkanske salater og en masse små andre ukendte ting til ganen. Lækkert. Du fik også gaver af dine børn. Din datter gav dig sådan en saltpingvin fra Spring Copenhagen. Den er imponerende flot – og din viv blev meget glad for den. Den er lavet af træ – og den virker – det har du tjekket. Den ligger godt i hænderne – og der er ikke noget gevind, der piver eller knirker. Du kan kun høre at saltet bliver kværnet. Din søn havde saltpingvinens modpart med sig: En peberfugl – også fra Spring Copenhagen. Samme test: Intet gevind med knirk eller pivende lyde. Kun lyden af peberkorn, der bliver kværnet. Fed gave at få.

Ok, de to børn har selvfølgelig aftalt det. De er gode til at finde på den slags. Men, at din hustru, som er meget kræsen og ualmindeligt bevidst om design, kunne blive så begejstret for de to fødselsdagsgaver, var du lidt overrasket over. Det er jo hende, der har sørget for møblementet og udstyret i sommerhuset – lige fra toiletrulleholderen ude på toilettet – til de der Y-stole, der er tegnet af Hans Wegner, som I har stående i sommerhusets spisestue.

En særlig plads

Men jo, hun blev så begejstret, at de to figurer fra Spring Copenhagen – se her –  fik deres helt særlige plads på en af hendes hylder ude i køkkenet. Du er glad og tilfreds. Endnu et vellykket år i dit liv at se frem til. Med familie og hyggelige venner. Du er dog lidt mat i sokkeholderne. Der røg et glas vin for meget med i går aftes under middagen. Men pyt. Lige nu står du i køkkenet og kigger på din peberfugl og din saltpingvin. Du tager dem ned fra din hustrus hylde. Holder dem i hånden. Tænker på, om dine børn vil få et lige så succesfuldt liv, som du har haft. Indtil videre.

De har overskud

Det kunne se ud som om, at det vil de. Du kan i hvert fald se, at de har overskud nok til at købe fødselsdagsgaver, der måske ikke er helt billige. Du kan dog også se, at din hustru har haft indflydelse på deres valg: Kvalitet betaler sig i længden. Og det må du jo sige, at de to figurer fra Spring Copenhagen er. De vil blive brugt flittigt. I hvert fald her i sommerhuset. Figurerne bliver sat tilbage på hylden. Nu skal du have en lur.