Spring til indhold

Så gik printeren

Intet varer evigt – og heller ikke en printer. Bevares – vores printer her i danseklubben har holdt længe, og den er også blevet repareret mindst én gang tidligere. Nu er det slut, og jeg har fået til opgave at finde en værdig afløser, der kan klare mosten her. Og vores printer arbejder altså for føden, da vi jo udskriver et hav af flyers, programmer og andet marketing materiale. Altså står valget mellem en meget stor “almindelig” printer eller en decideret erhvervs-printer.

Laser er svaret

Den nu til de evige printer-jagtmarker gangne maskine var en laserprinter, og jeg ved, at det skal det også være igen. Det er ganske enkelt det eneste rigtige til vores behov.

Jeg tror, vi ender med, at det skal være en printer fra HP, for Hewlett Packard har nu altid været førende i laserprint til både privat brug og intensivt erhvervsbrug.

Hvor er det billigt at købe printer?

Jeg har gjort min research grundigt, og der er valgt en leverandør, der ikke blot har den rigtige printer til, den rigtige pris på den – men sørme også har virkeligt gode priser på de åh så nødvendige forbrugsstoffer som toner og printerpapir. Det er firmaet “papir&blæk”, som faktisk er en komplet kontorforsyning!

Alle kontorartikler

Egentlig var det ret heldigt, at jeg fandt dem, for selvom vi jo altså handler om dans, har vi et kontorhold til administartionen, markedsføringen og den nødvendige bogføring. Og når man lægger udgifterne til det sammen, lander det faktisk på en pæn sjat penge.

Jeg opdagede ved at suse rundt på deres hjemmeside, at de faktisk er billigere med stort set alt det kontorartikler, vi bruger, end vores nuværende leverandør. Og så er det jo nemt, da man kan købe det hele via deres hjemmeside og få det hele leveret med pakkeposten.

Hvis du er interesseret, kan du tage et kig på deres hjemmeside, der ikke blot har en hulens masse produkter men også forklarer virkelig godt om de muligheder, der findes: https://papirogblaek.dk/