Spring til indhold

Rustbehandling på Fyn?

Du har sikkert ofte tænkt over, hvorfor det er nødvendigt at undervognsbehandle bilen. Du ved, selvfølgelig, at det er for at beskytte den imod rust, der kan blive fremkaldt af de fugtige veje, som vi kører på her i Danmark. Det er da også den væsentligste grund til at få lavet rustbeskyttelse. Men der er mange flere grunde, som du skal være opmærksom på. Når du kender dem, giver det ligesom meget bedre mening at skulle betale for rustbeskyttelsen. Det er jo en irriterende udgift.

Beskytter bilens værdi

En væsentlig grund til at få lavet rustbeskyttelse er, at uden den behandling, så taber din bil faktisk værdi. Det er nemlig sådan, at salget af brugte biler er steget meget i de sidste års tid. Prisen på brugte biler er også steget temmelig meget. Hvis du derfor sørger for at rustbeskytte din bil, ret hurtigt i dens levetid, så kan du faktisk få mere for den, hvis du beslutter dig for at sælge den. Vi er faktisk mange, der gerne vil have en ny og bedre bil jævnligt. Så, når du har fået rustbeskyttet bilen, står du simpelthen stærkere, når du skal have bilen til en brugtbilsforhandler. De fleste af os anser udgiften til rustbeskyttelse for at være et nødvendigt onde. Så hvis bilforhandleren kan fortælle en eventuel køber, at bilen har fået rustbeskyttelse for nyligt, så vil kunden ånde lettet op.

Fyns bedste undervognscenter

Han – eller hun – vil finde prisen rimeligere, end hvis bilen ikke var beskyttet. Samtidigt har du også gjort den potentielle køber en stor tjeneste: Der er ikke nogen grund til, at han / hun skal finde et sted, der udfører undervognsbehandling på Fyn eller i Jylland – gerne den bedste på Fyn her. Er det en køber, der køber bil for første gang, kan dette nemlig være en bjergbestigning. Det er nemlig ikke så sjovt at sende bilen til et ’ukendt’ servicecenter, lige når entusiasmen over det første bilkøb er på sit højeste. Jeg er sikker på, at du kender følelsen: Du er glad for din nye (brugte – men perfekte) bil. Du viser den frem til venner og bekendte, finder på at køre ture i tide og utide. I den situation, er det ikke lige rustbeskyttelse, du gider at tænke på. Det kan komme senere, når den nye bil er blevet fejret og har forvandlet sig til et godt redskab i dagligdagen.

Støjdæmper faktisk en del

En anden væsentlig grund til at få bilen til rustbeskyttelse, er, at den faktisk kan bidrage til at dæmpe støjen i bilen. Du har sikkert kørt længere ture. Du har lagt mærke til at på nogle strækninger larmer det ekstra meget i bilen. Det har selvfølgelig noget at gøre med, hvad det er for en asfaltering eller belægning der er på vejen eller gaden, du kører på. Det kan dog være meget irriterende, når støjniveauet ændrer sig. Her kan en rustbeskyttelse være med til at støjudsvingene ikke bliver så store. Den bidrager – med andre ord – til at din rejse bliver behageligere. En behagelig rejse er altid velkommen – især hvis du kører mange kilometer hver eneste dag i kraft af dit job.