Spring til indhold

Rasende hvepse i dansesalen

Vi oplever lidt af hvert som dansere, og det er for det meste positive ting, vi oplever. Men i forrige uge fik vi alligevel en grim oplevelse midt i en større omgang dans. Netop som lokalet var godt fyldt op af glade mennesker, opstod der en mindre panik nede i hjørnet. Et par af medlemmerne var blevet stukket af, hvad der senere viste sig at være rasende hvepse. Og det blev værre endnu!

Hvepsebo

Det viste sig, at en familie af hvepse havde besluttet sig til at bygge et hvepsebo lige bag ved panelerne, og nu var de i den grad vakt til live af den ståhej, de første par stukne dansere medførte. Pludselig summede det af hvepse omkring os, men heldigvis var folk hurtige til at få rømmet lokalet og få lukket dørene til, så hvepsene i det mindste var isolerede til danselokale 2, hvor det hele altså foregik.

Vi måtte jo gøre et eller andet, for det gik jo ikke at vente på, at de skulle beslutte sig for at forlade os af egen drift, vel? Men hvad gør man egentlig ved sådan et hvepsebo?

Professionel hvepsebo fjernelse

En af de mandlige dansere mente at vide, at han kendte ti et firma, der løser netop den slags opgaver med at slippe af med hvepse og hvepseboer. Han slog dem op i Google, og det var dem her: https://www.hvepsebo-fjernelse.dk/

Selvom det var en tidlig fredag aften, ringede vi alligevel til dem, og det var heldigt nok, for firmaet har faktisk døgnvagt. De var super flinke at tale med, og de lovede at sende en servicevogn med det samme. Heldigvis skete det i vores lokaler ikke så langt fra Herlev, hvor de hører til, så allerede en god halv time senere stod der to mand fra firmaet.

De var meget professionelle, og de forklarede, hvad de ville gøre, hvordan og hvorfor. Det var meget betryggende, og de er i øvrigt også godkendte af Miljøstyrelsen.