Spring til indhold

Permanent hårfjerning virker bare

Permanent hårfjerning virker

Der er helt sikkert mange, der tænker, virker permanent hårfjerning? Ja, det kan jeg i den grad sige, at det gør! Jeg har fået fjernet uønsket hår under armene, på overlæben, bikinilinjen, og det næste bliver på benene.

De første mange gange fik jeg fjernet mine hårlaserbehandlinger på den lokale kosmetiske klinik. Nu har jeg så erhvervet min egen IPL hårfjerner maskine, så jeg kan udføre permanent hårfjerning hjemme i ro og mag.

Jeg har altid været en gør det selv person, så jeg forstår ikke, hvorfor jeg har ventet så længe med at købe mit eget hårfjerner-apparat. Jeg har jo betalt cirka 700 kr. pr. behandling på klinikken, og jeg har kun betalt cirka 1.800 kr. for mit eget laserfjerner til hjemmebrug.

Permanent hårfjerner til hjemmebrug

Min Comforth ILP laserhårfjerner blev test for nogle uger siden, og den er ganske enkelt perfekt. Jeg ved ikke, om det er den bedste permanent hårfjerning maskine, men jeg ved, at den virker perfekt på mig. Læs permanent hårfjerning guide 2022 på Øjenlågsoperationer.dk, hvor du finder billeder og videoer og steder at købe den bedste permanent hårfjerning maskine.

Heldigvis har jeg mørke hår og lys hud, som laseren bedst kan fungere med. Jo lysere hår og jo mørkere hud, jo mindre effektiv er maskinen. Det er noget med, at der ikke er pigment (melanin) i lyse hår, og derfor virker maskinen ikke.

Mine ben skal have cirka 5 – 7 behandlinger, før de er permanent fri for hår for altid, og jeg har givet dem 2 behandlinger indtil videre. Det bedste af det hele er, at det overhovedet ikke gør ondt, og det skulle heller ikke være farligt.

Jeg elsker ganske enkelt min IPL laserbehandling maskine, og jeg bare glad for at slippe for at skulle barbere mine ben eller vokse dem med røde knopper til følge. Jeg kommer bare til at spare så mange timer hver måned, nu hvor jeg fået min maskine.

Ønsker du en permanent hårfjerner, så overvej en IPL maksine, som står for Intenst pulserende lys. Måden, den fungerer på, er ved at sende laserlys ned i hårsækken. Lyset er cirka 70 grader, og de mange grader slår ganske enkelt hårsækken ihjel for altid.