Spring til indhold

Overvejelser om brugskunst

Når du skal indrette et hjem, er en af de ting, du skal sikre dig, at det er noget, der kan leve i mange år – og at det kan udvikle sig gennem tidens trends. Det kan være, at du ofte går på jagt efter brugskunst online. Hvordan gør du så det? Det har vi set på her.

Den bedste stil, du kan gå efter, er en klassisk stil med et moderne look. Med det klassiske kan du også tilsætte arvestykker og gamle møbler, som du måske har frisket op med kalkmaling til møbler eller møbel maling. Det kan sagtens mikses med noget nyt og gør din stil mere personlig.

Et af de mærker, der passer fint ind i denne stil, er Ib Laursen brugskunst. Vi har fundet en Ib Laursens forhandler, som har en brugskunst online shop – se her

Et hjem skal føles hjemligt, og hvert rum skal være komfortabelt og funktionelt, og det skal også se godt ud og være hyggeligt. Det kan godt tage tid at komme dertil i hele dit hjem, men det er indsatsen værd. Tænk over den følelse, du gerne vil have – og vil have dine gæster til at have – når du er i dit hjem. Hjemmet skal reflektere din personlighed, og det kan gøres med arvestykker, brugskunst, fotos etc.

Når du har et klassisk hjem, kan du udvikle det hele tiden ved at bruge brugskunst og farver. Det er en måde hele tiden at forny hjemmet på. Du kan male en væg i en kontrastfarve og matche farven med tilbehør, du kan flytte møbler til et andet rum for at skabe fornyelse. Du kan investere i et nyt tæppe til sofagruppen eller spisebordet – det gør en stor forskel på oplevelsen af rummet.

Hvad gør du selv for at udvikle din indretning?