Spring til indhold

Østrig kør selv og ferieboliger

Vi skal til Østrig 🙂 Jeg glæder mig som et lille barn til vores ferie her i juni, for det er reelt en genoplivning af min barndoms ferier i Alperne. Dengang kørte vi i vores folkevognsboble ned gennem Tyskland, og tro mig: Det var en hård tur. Ikke meget plads i bilen, ingen aircondition og der var ikke engang Autobahn hele vejen. Men vi nød hvert øjeblik alligevel, selvom vi egentlig var ret fattige. Min fra var major, og han ragede en del feltrationer til sig, så vi åd den slags på rejsen derned. Og faktisk også mange aftener i den lejlighed i Salzkammergut, som min fars ældre og noget rigere søster ejede dengang.

Nu er det Østrig igen!

Når vi i næste måned drager afsted sydpå, er der under lidt andre forhold. Vi kører i en lækker bil med autopilot og aircondition, og vi har penge nok til at spise godt undervejs. Vi tager turen i ét stræk uanset, og faktisk er det ikke Salzkammergut, den står på. I stedet har vi valgt at opleve det fantastisk smukke Tyrol.

Vi skal bo her:

Østrig ferie

 

Jamen er det ikke bare smukt altså?

På hjemturen tager vi et stop i Harzen

Egentlig havde vi ikke planlagt det i første omgang, men det var min bedre halvdel, der lidt i spøg foreslog, at vi da også kunne genopleve en anden ting fra barndomsårene – nemlig et feriehus i Harzen. Vi er jo begge vokset op med Hahnenklee, Goslar og den slags, og vi har begge minder fra Sankthansaften på Bloksberg såmænd. Dengang kendte vi jo ikke hinanden, men vi har da tit talt om, at vi måske har set hinanden dengang uden at vide, at vi senere skulle vælge at leve sammen 🙂

Vi har lejet et skønt lille hus i Harzen i ekstra 4 dage, og det er egentlig en rar tanke, at vi får den pause på hjemturen.

Nu tæller jeg bare dagene, til vi skal afsted 🙂