Spring til indhold

Min lille student

Midt i al virakken med at skulle afvikle et større dansestævne står jeg så også med den store glæde, at den yngste netop er blevet student! Og det er jo altså en ganske stor ting i familien. Fest efter fest – og heldigvis også rig mulighed for at få danset i den anledning. Vi skulle jo også lige have arrangeret noget studenterkørsel, og det skulle vise sig at være lidt af en udfordring.

Det var nemt på Sjælland

Dengang vi boede på Sjælland, var der ingen slinger i valsen med at finde et godt og pålideligt firma til at forestå transporten af de glade nye studiner og studenter, og begge gange brugte vi firmaet Studenter-Kompagniet, der jo er kendte for både at leve de bedste fester og de mest sikre studenterkørsler. Faktisk har de vist været i TV nogle gange på den konto – altså at de har bedre styr på sikkerheden end de fleste.

Det var faktisk ikke spor dyrt, selvom de benytter nogle helt enestående lastbiler, der vist stammer fra det tyske militær oprindeligt.

På deres hjemmeside kan man se en fin oversigt over priser på studenterkørsel og eksamenskørsel.

Hvis du tjekker deres prisliste ud, vil du se, at de allerede nu her i foråret 2018 har priser for 2020 på. Det har de, fordi de er så populære, at de allerede nu modtagerbestillinger på studenter kørsel for 2020!

Nå – men vi fandt en løsning, og selvom det ikke var helt så genialt som det, vi kendte fra Sjælland, gik det nu alligevel fint.

Det var anderledes, da vi gamle blev studenter i sin tid. Det var jo ud epå landet så at sige, og der var ikke rigtig den samme tradition, som der er i dag. Bevares – vi festede da, men der er sket meget siden dengang. Også med tolerancen og normen for, hvad og hvor meget, der drikkes på sådan en festdag.

Nå – sådan er det, og jeg vil ikke lyde som en gammel tværing 🙂