Spring til indhold

Køkken uden fallit

Hyggekøkken – gourmetkøkken eller det gode gamle samtalekøkken. Alle er fuldstændigt vilde og gale med deres køkkener, og de sidste mange år har det været det vigtigste rum for familierne derude i det danske land. Og jeg skal bestemt heller ikke sige mig fri for at være ret begejstret for mit nye køkken. Men der er en ret stor forskel på mig og mange i min omgangskreds, og den er:

Billigt køkken der ligner en million

Jeg er ikke rig – slet ikke. Men min smag er. Og hvad gør man så, når man gerne vil have et nyt køkken, der ligner et af de helt vildt dyre fra reklamerne, men som ikke betyder, at man går fallit af at købe det?

Man søger lidt omkring på nettet efter billige køkkener! Og så tjekker man de forskellige resultater ud. Og jeg skal lige hilse og sige, at jeg fandt, hvad jeg søgte!

Det ser sgu da bare godt ud, ikke? Og det kostede en brøkdel af, hvad jeg skulle have betalt for et at de kendte mærker, der bruger en formue på tv-reklamer, som jeg jo så i sidste ende skal betale for 🙂

Der blev råd til at skabe sig

Jeg dansede rundt af glæde over mit nye køkken, men det stoppede faktisk ikke der.

Mine opsparede midler rakte til mere end et nyt køkken – jeg fik også råd til bedre skabe til alt mit dansetøj. Og ikke bare almindelige skabe – men faktisk custom made til mig! Firmaet Barebilligst.dk sælger de her garderobeskabe på mål, der bare er så lækre, og man tegner selv det hele: https://www.barebilligst.dk/

Så er det jo ingen sag, når man kan tegne et skab med skydelåger, hylder, ophæng og hele molevitten i præcist de mål, man har brug for 🙂

Jeg skal lige tilføje, at jeg jo ikke er en rigtig gør det selv type, men det var faktisk utrolig nemt at samle skabet, der kom pakket med alt, der var brug for. Nå ja – ikke værktøjet selvfølgelig. Men ellers var der alt, hvad der skulle til af beslag, skruer greb og hvad ved jeg.