Spring til indhold

Jordvarmeanlæg

jordvarmeanlæg pris

Overvejer du også at få installeret et jordvarmeanlæg, så er du bestemt ikke den eneste. Rigtig mange danskere skifter i øjeblikket deres oliefyr og gasfyr ud med et miljøvenligt jordvarmeanlæg.

Ikke nok med at det er miljøvenligt, det er ligeledes venligt over for din pengepung! Helt op til 14.000 kr. årligt kan du spare på varmeregningen! Og det bedste ved jordvarme er, at det næsten er vedligeholdelsesfrit.

Måden det fungerer på er:

  1. Jordvarmeslangerne graves ned i din have – enten som lodret jordvarme med en dybde på cirka 130 – 180 meter, eller hvor slangerne ligger vandret i cirka 1 meters dybde.
  2. Jordvarmeslangerne er fyldt med væske, som bliver opvarmet af jordens varme. 
  3. Herefter sendes væsken ind til jordvarmepumpen, som opvarmer væsken yderligere, inden det sendes ind i huset.

Måden, et jordvarmeanlæg fungerer på, er ganske simpelt men yderst effektivt. 

Jordvarmeanlæg priser

Det er naturligvis et relativt stort arbejde at få gravet de mange meter jordvarmeslanger ned i haven. Af samme årsag er prisen på et jordvarmeanlæg også relativ høj, og den vil således være: Komplet jordvarmeanlæg pris fra 100.000 kr.

Vælger du lodret jordvarme (vertikal jordvarme), kan prisen komme over 200.000 kr. inkl. montering. Prisen afhænger også meget af, hvor stort huset er. Jo flere m² jo dyrere er det naturligvis.

Se priser og indhent tilbud på et jordvarmeanlæg hos Jordvarmeanlæg.dk. Det er helt gratis at indhente tilbud på jordvarme fra 3 – 5 montører. Husk på, at selvom prisen kan lyde høj, så sparer du op til 14.000 kr. årligt på varmeudgifterne.

Det vil med andre ord sig, at tilbagebetalingstiden er ganske få år. Derudover skal du huske på, at den forventede levetid er hele 15 – 20 år på pumpe og helt op til 50 år på jordslangerne.