Spring til indhold

Bedste høretelefoner

Jeg er glad for musik. Jeg hører alt muligt. Både pop, jazz, klassik, etnisk osv. Men det sker, at jeg i perioder vælger at høre kun en enkelt musiker eller et enkelt instrument. Lige for øjeblikket er jeg ret vild med at høre akustisk guitar. Det er musik, som kan være poetisk, hidsigt og ligegyldigt. Men fordi jeg hører meget musik, så kan jeg godt forstå, at det kan være irriterende for min familie, at jeg spiller musik, de ikke gider at høre på. Derfor har jeg været i byen for at købe mig et par høretelefoner. Det vil isolere lyden fra de andre derhjemme, og jeg kan høre musikken lige så højt, som jeg vil. Samtidigt isolerer det også mig fra deres larm, fx børnenes småskænderier.

Høretelefoner

Det er et par trådløse høretelefoner, jeg har anskaffet mig. De fungerer via Bluetooth, så jeg kan bevæge mig samtidigt. Helt fint. De har nogle kæmpe bøffer på ørerne, så al lyd udefra bliver holdt væk. Det er super. Jeg har egentlig tænkt på, at jeg sagtens kunne have dem med mig i tasken, når jeg tager toget fra Lolland ind til København hver anden dag. Det er jo mere end to timers rejse, jeg har, så det vil da være fedt at kunne bruge noget af den tid på min store lidenskab.
På den anden side, så er jeg ikke så vild med den idé.

For det første, så synes jeg, at det ser ualmindeligt fjollet ud med de her store bøffer på ørerne. Samtidigt, så kræver mit job, at jeg er meget præsentabel, så det nytter ikke, at håret er i ’uføre’, når jeg møder ind på mit job.
For det andet, så vil jeg ikke kunne høre noget som helst, hvis der sker noget. Fx en togforsinkelse. Og tanken om, at jeg bliver en af dem, som folk skal prikke på skulderen, fordi de vil sige noget til mig, ja, den tiltaler mig absolut ikke. Jeg hader det, når jeg står i S-toget, og personen foran mig ikke kan høre, at jeg beder ham eller hende om at flytte sig, fordi jeg skal af toget, og de står lige i vejen med deres dårlige høretelefoner på og musikken på maksimum lydstyrke. Alle kan jo høre, hvad de hører, de kan bare ikke høre os.
For det tredje, så var høretelefonerne, jeg købte dyre. Jeg vil blive meget ked af det, hvis jeg glemmer dem.

Men det er fristende for mig at tage dem med, når jeg skal sidde i toget i mere end 4 timer de dage, hvor jeg arbejder. Det må jeg indrømme.
Så det ender nok med, at jeg tager et par andre høretelefoner med mig, som godt nok ikke er så gode som de nye. Men de er gode nok til, at jeg kan høre musikken, og at jeg også kan høre, hvor lang togforsinkelsen bliver på grund af jernbanearbejderne i forbindelse med den ny metro – Cityringen, eller hvad de nu kalder den – inde i København centrum.

FAQ:

Hvilke høretelefoner er bedst?
Det afhænger af dit behov. Hvis du har mange rejser, vil støjreducerende høretelefoner være de bedste.

Hvor er det bedst at købe høretelefoner?
Stort set alle behov for høretelefoner kan dækkes hos den danske forhandler Danguitar med butik i Grenå og online salg.