Spring til indhold

Hartzen for de små

Når du skal på ferie med børn i Hartzen, så bør du forberede turen godt. Der er så meget at se og gøre, at de 4 – 5 dage du planlægger, I skal være væk i, bare ikke er nok. Du har søgt med ordene ferie med børn Hartzen adskillige gange og er sikkert ved at være lidt i tvivl, om I kan nå alt, som I gerne vil.

Men der er jo det gode at tænke på, at I kan komme tilbage til Hartzen. Ingen forbyder, at I tager til den del af Tyskland igen og igen.

Lidt syd for Hannover

Du skal nemlig tænke på, at Hartzen ligger et godt stykke syd for Hannover. Det kan tage lidt længere tid at komme dertil, fordi køreturen er faktisk lang, når du sætter ud fra Danmark. Især hvis dine børn er små, kan det nemt komme til at tage lidt længere tid, end du har regnet med. Når I først er kommet dertil, så er der dog ikke nogen ende på oplevelserne.

Ferielogi har Hartzen

I kan besøge gamle sølvminer, vandre i bjergene, besøge nationalparken Harz eller besøge en falkegård og lære om de graciøse fugle og se, hvordan en falkoner arbejder med dyrene. Uanset hvad: Vær sikre på, I booker her, for det virker bare: https://www.ferielogi.dk/

Hvis I skal afsted i juleferien, så er der mange julemarkeder i området, og naturligvis skal i ikke undgå at prøve de bedste schnitzler, man kan få.

Da køreturen til ferien med børn i Hartzen kan være lidt lang, så vil jeg anbefale, at du sørger for følgende, inden I tager afsted: Tag noget underholdning til børnene med – det kan være, at I skal downloade nogle gode lydbøger – eventuelt nogle med eventyr, så landskabet i kører igennem lige pludseligt bliver spændende at kigge på. I kan også downloade nogle film og gode spil, så tabletten kan sørge for underholdning.
I kan også tage nogle pauser, så I kan få frisk luft og få rørt jer.

Husk under alle omstændigheder at sørge for, at børnenes autostole passer dem, så de sidder godt. Og tjek lige, om der er særlige regler for autostole i Tyskland, inden I tager afsted.