Spring til indhold

Foundation tips

En smuk hud er alfa omega, når det kommer til et perfekt makeup look. Din base makeup kan bestå af mange forskellige typer produkter, som tilsammen udgør et super flot og jævnt resultat. Et af disse produkter er foundations. En foundation er nok det mest benyttede produkt, når det kommer til at skabe en ensartet hudoverflade, hvor små skønhedsfejl let kan dækkes med blot dette ene produkt. Der er helt naturligt forskel på kvinders hud og hudtype, hvorfor det er en selvfølge at der derfor også findes forskellige foundations på markedet, som passer til enhver hudtype og det behov hver hudtype måtte have. På siden Luxplus kan du finde utrolig mange foundations varianter, så uanset hudtype findes der et godt match til dig. Med et medlemskab til sitet kan du endda få produkterne til lavere priser og dermed spare mange penge! Tjek siden ud og find din nye yndlings foundation variant.

Foundations til en fedtet hudtype

Har din hud tendens til at fedte op i løbet af dagen, så kan du heldigvis kontrollere fedtproduktionen i huden ved hjælp af den rette foundation, der passer til netop dette problem. Der findes nemlig en række foundations, der tilfører huden en mat overflade så snart produktet kommer i kontakt med huden. Derudover indeholder en foundation, der er udviklet til denne hudtype en formel, som gør at fedtet i huden absorberes, så den matte overflade bevares i længere tid. Når man har en fedtet hud er det derudover en god tommelfingerregel at gå efter de lette foundations, som ikke vil lukke huden for meget til, så den stadig har mulighed for at ånde dagen igennem.

Foundation til en tør hudtype

Hvis du omvendt mangler fugt og fedt på hudens overflade, så er der også udviklet foundations specielt til dig og dine behov. Foundations til tør hud vil nemlig tilføre huden den mængde fugt den har brug for fra denne type makeup. Dog er det vigtigt, at du først har fugtet huden med den rette fugtighedscreme og primer, så du skaber det bedste fundament for din foundation. Det er vigtigt at du ikke benytter for “tørre” foundations på huden, da denne type vil kunne afsløre de tørre plamager, som kan forekomme hos en tør hudtype.

Foundation til ældre hud

Er du begyndt at få dybere rynker og føles huden ikke så fast som den har været, så kan du sagtens stadig bruge en foundation, men du skal blot være varsom, hvad angår mængden og konsistensen af den foundation du bruger. Less is more, når man først er begyndt at få fine linjer og rynker, da mængden afgør om man opnår et naturligt og godt resultat eller ej. Påfører du for meget foundation eller en foundation, som er meget tyk i sin konsistens, så vil dine rynker komme endnu mere til syne. Vælg derfor en foundation, som er utrolig let og som ikke lægger sig for tungt på din hud, så skal du nok få den hudoverflade du ønsker dig.

Vil du have mulighed for at vælge en foundation imellem mange kendte brands og samtidig spare penge på dit køb, så hop ind på Luxplus.dk – du vil med garanti finde et produkt der passer perfekt til dig.