Spring til indhold

Forbrugslån

forbrugslån

Forbrugslån

Et forbrugslån er egentlig bare et lån til at dække forbrug. Udtrykket selv dækker alle former for lån uden sikkerhed til private, såsom SMS-lån, minilån, mikrolån og kviklån.

En af de største fordele ved forbrugslån, er, at det er et lån uden sikkerhed. Dette betyder at du kan frit bruge pengene til hvad du vil, uden at notere det på låneansøgning.

Det hele er meget enkel. Alt du skal gøre er at vælge en af ​​de lån over og udfylde et simpel tansøgningsskema. Det tager kun et par minutter, og du får penge på kontoen samme dag.

Hurtig information om forbrugslån

I tabellen nedenfor kan du finde hurtig information om typiske værdier for forbrugslån.

  • Løbetid: Fra 1 dag og op til flere år.
  • Størrelse på lån: Fra 100 kroner op til 350 000 kroner.
  • Rente: Varierer afhængigt af lånebeløbet. I nogle långivere, såsom Vivus, er det muligt at låne penge gratis, hvis det er første gang, du låner. ÅOP er generelt lavere på højere beløb

Privatlån

Med et privatlån kan du nemt låne penge på dagen. Hos billige-forbrugslån.dk er det hurtigt og nemt at sammenligne dansk privatlån.

Det hele er meget enkelt. Alt du skal gøre er at vælge en af ​​de lån over og udfylde et simpelt ansøgningsskema. Det tager kun et par minutter, og du får penge på kontoen samme dag.

Privatlån er et gankse bredt begreb, og det omfatter faktisk alle lån til privatpersoner . Dvs. sms-lån, forbrugslån, kviklån, mikrolån, minilån … Ja, alle lån virkelig, bortset fra lån givet til virksomheden.

Hurtig information om privatlån

I tabellen nedenfor kan du finde hurtig information om typiske værdier for privatlån

  • Løbetid: Fra 1 dag til 15 år, afhængig af hvilken type lån det er, og hvor meget du låner
  • Størrelse på lån: Fra 100 til 350 000 kroner.
  • Rente: Varierer afhængigt af lånebeløbet. Hos nogle långivere, såsom Vivus, er det muligt at låne penge gratis, hvis det er første gang, du låner. For større lån er ofte renten lavere end for mindre lån, procentvis, men højere i kroner og øre.

Find det billigste privatlån

På vores sider kan du hurtig og enkelt finde privatlånet som passer til dig. På nedenstående lånesider finder du alle typer privatlån, fra SMS-lån, kviklån til større forbrugslån. 

lån-gratis.dk

forbrugslån-billige.dk

lån-weekend.dk

På ovenstående låneportaler finder du unikke oversigter over lån, hvor vi blandt andet sammenligner renter, afdrag, gebyrer og ÅOP. Som du kan se, kan du både låne penge gratis og rentefrit, samt låne penge selvom du står i RKI.