Spring til indhold

Flytning og opbevaring i Aarhus

Nogle gange skal der flyttes mere end et par kasser – eller nogle få dansesko. Det kan være en stor eller lille lejlighed eller et helt firma, der skal flyttes, og selvom mange mener, at det kan man da sagtens klare selv, er der altså en hulens masse gode grunde til at bestille en professionel flytning. Og her i Aarhus bruger vi altid det solide og jyske firma HMS, der har en afdeling i Aarhus: HMS Flytning Aarhus.

Fra større til mindre plads

Nogle gange er det jo sådan, at man skal flytte i noget mindre. Enten permanent eller midlertidigt. Den danske nationalsport er jo skilsmisser, og når et hjem for 2 eller flere skal deles op, ender det næsten altid med, at den ene eller begge parter i en periode har brug for et depotrum til opmagasinering.

Netop det med sikker opbevaring er endnu en af grundene til, at vi altid sværger til HMS Danmark. De har nemlig opbevaring og depotrum ikke blot her i Aarhus men også i en række andre jyske byer:

Så bliver det vel næppe meget nemmere?

Én leverandør til det hele

Det er faktisk et princip, vi hylder – og når det er muligt, foretrækker vi at samle det hele et sted. Det giver erfaringsmæssigt både en bedre service og bedre priser. Og da HMS Danmark kan alt det med flytning og opbevaring, giver det jo masser af mening at samle det hos dem, ikke?

For eksempel skulle vi sidste år have malet hele studiet her, og det løste de – det hele! De har nemlig også en afdeling, der udfører malerarbejde – https://hmsdanmark.dk/totalservice/malerarbejde – og det betød, at de kom og tømte studiet, kørte alt inventaret til opmagasinering hos dem selv, mens deres malersvende malede. Og bagefter transporterede de det hele retur og satte alting på plads.

Så bliver det vist ikke mere totalservice end det!