Spring til indhold

Find billig tandlæge

find billig tandlæge hos Novaindex.com

Bortset fra advokater og revisorer er tandlæger et af de steder, hvor man har mulighed for at spare flest penge ved at finde den rigtige.

En tandlæges regning afhænger nemlig af, hvor lang tid du ligger i tandlægestolen. Des mindre tid du bruger under bedøvelse og med et bor i tanden, des mindre kommer du også til at betale ude ved skranken.

Med Novaindex.com har du mulighed for at finde en billig tandlæge til at hjælpe dig videre. Vi gør det muligt for dig at finde billig tandlæge på to forskellige måder:

  • Du kan enten bruge vores liste over tandlæger i alle danske byer. Vi har samlet alle Danmarks tandlæger i et samlet system og opdaterer vores lister hver eneste måned, så kun aktive tandlæger er med på dem. Med listen i hånden kan du sortere efter din by og så begynde at ringe rundt.

Men det tager lang tid!

  • Derfor har vi samlet tandlægerne i et system for dig, hvor de kommer til dig i stedet for, at du ringer til dem. Det sker ved hjælp af den formular, du finder længere nede på siden.
    Når du udfylder formularen vil du få tilbud fra op til 3 tandlæger – de står klar til at hjælpe dig videre snarest muligt.

Hvorfor koster tandlæger så meget?

Tandlæger minder på mange måder om advokater, der ligeledes er meget dyre at arbejde med. Tandlæger har en lang uddannelse og lever af at sælge deres tid og ekspertise. Tandlæger skal ydermere købe meget dyrt tandlægeudstyr og have op til flere assistenter og sekretærer ansat for at kunne klare arbejdet. Det koster mange penge og tandlægernes lange uddannelse skal honoreres med en vis indtægt.

Derfor koster det op til flere tusinde kroner at ligge i stolen inde på gaveklinikken i timen. Selv en halv times behandling kan nemt takseres til over tusinde kroner – det har du sikkert selv oplevet, hvis du har haft et huld her for nyligt.

Selvom staten giver noget der minder om 100 % i tilskud til hver eneste operation koster det altså stadig mange penge at gå til tandlægen. Men det er netop det beløb, du har mulighed for at spare på, når du benytter Novaindex.com. Ved at indhente tilbud ved hjælp af os lader du tandlægerne konkurrere med hinanden om din gunst og det er der mange penge at spare på.

Det er ikke alle operationer, du har mulighed for at spare penge på – en del ydelser er regulerede af staten, men store operationer er det op til tandlægerne selv at prissætte.
Det er på tide, at vi gør tandlægemarkedet mere gennemsigtigt i Danmark. Det er vi godt i gang med.

Fast pris på mange opgaver

For de fleste mindre opgaver har det offentlige lagt loft på, hvor meget tandlægen rent faktisk må kræve for opgaven. Det er blandt andet:

  • Tandtjek
  • Røntgenbilleder
  • Tandrensninger
  • Amalgamfyldninger (ikke amalgamsamering)

Men når det gælder større opgaver må tandlægerne selv bestemme, hvor meget de koster, og det er her, det er muligt at spare mange penge. Du har mulighed for at spare penge ved at tage til udlandet – men du kan også komme meget langt alene ved at undersøge det danske marked ordentligt for muligheder.

Har du ikke penge nok, kan du overveje et tandlæge lån gennem Kviklån-info.dk. Kviklån-info.dk har specialiseret sig i at vise unikke oversigter over alle udbydere af de såkaldte tandlån.

Vi har gjort arbejdet for dig og sammenlignet de vejledende priser, tandlægerne er forpligtede til at oplyse på Sundhed.dk.

Gå til tandlæge ofte – det er billigst

Formålet med at staten har lagt et loft over mange typer af tandlæge opgaver er at gøre det billigere for danskerne at gå til tandlæge. Opgaverne med loft over har nemlig alle forebyggende, præventiv, effekt. Formålet med de hyppige, men billige, besøg er at forhindre danskerne skal ud i store operationer.

Det kan nemt koste 50.000 kroner eller derover at få reddet ens tænder, hvis skaden først er sket. Derfor gælder det om at gå til tandlægen hyppigt og udbedre problemerne inden man kommer hertil.

Novaindex.com anbefaler, du tager til tandlægen en gang om året. Det kommer sandsynligvis til at stå dig i et par hundrede kroner eller op til 500 kroner, hvis der ingen problemer er – hvis det blot er et almindeligt tjek og eventuelt en tandrensning. Og disse hyppige besøg kan være med til at forhindre, at du skal betale den helt store regning senere hen.

Find en billig og dygtig tandlæge

For mindre operationer koster tandlægerne altså stort set det samme. Men for større operationer er der stor forskel – for eksempel på implantater. Her er det vigtigt at indhente tilbud fra flere tandlæger.

Der er intet problem i at gøre til to eller tre tandlæger og høre, hvad de tager for en given opgave – og så herefter vælge den billigste af de to. Du har også mulighed for at lave denne søgning sammen med Novaindex.com. Vi vil gerne have en opdateret database over billige tandlæger

Vi har brug for din hjælp til at forvandle Novaindex.com til stedet, hvor du har brug for en billig tandlæge. En tandlæge til en lav pris er nemlig ikke meget værd, hvis han ikke kan finde ud af det, han laver.

Derfor ser vi gerne at du anmelder din tandlæge, når du har været i stolen på denne. Skriv en ærlig anmeldelse af, hvordan du føler dig behandlet hos tandlægen og om du ville anbefale tandlægen til andre.

Så offentliggør vi din anmeldelse og sørger for, at andre har mulighed for at læse den forinden de vælger at besøge netop din tandlæge – eller fravælger på grund af dine oplevelser.
Søg efter din tandlæge længere oppe på Novaindex.com og anmeld gerne allerede i dag. Det vil hjælpe de andre besøgende på siden, der søger efter en billig tandlæge!

Med Novaindex.com kan du finde en billig tandlæge – og vi håber, du vil hjælpe andre med ligeledes at finde en tandlæge til dem.