Spring til indhold

Danseres fødder

Det er langt fra alle, der går med hjemmesko, men der er mange gode grunde til, hvorfor du bør gøre det. Og det gælder for alle, og så er det jo heldigt, at der findes hjemmesko til børn og hjemmesko til damer og herrer. Vi kommer forbi alle fordelene ved at gå med hjemmesko her:

  • Hjemmesko er komfortable, og de er hyggelige især på en kold dag. Det at føle et koldt gulv på fødderne gør dig kold i hele kroppen. Når du har varme fødder, bliver din krop automatisk mere afslappet, og du slapper bedre af i musklerne.
  • Det at holde dine fødder varme er med til at holde dig rask og undgå forkølelse og influenza.
  • Ulykker sker i hjemmet hver dag, og det at glide og falde i et par strømper sker oftere, end du tror. Hjemmesko med såler gør, at du står bedre fast.
  • Hjemmesko er også med til at forlænge levetiden på dine sokker. Sokker bliver hurtigt slidte på et gulv, og tit er der knaster og andet, du kan hænge fast i med dine sokker.
  • Tager du dine sko af, når du kommer hjem og tager hjemmesko på i stedet, holder du også dit hjem mere rent. Du har slet ikke lyst til at vide, hvad der gemmer sig under dine såler, og der er rent faktisk flere bakterier end på et toiletsæde! Det er da værd at tænke over.
  • I mange lande er det respektløst at have sko på indendørs – for eksempel i Japan. Her har man hjemmesko til gæster, og faktisk tager man nogle andre hjemmesko på for at gå på toilettet, så der ikke bliver spredt bakterier fra badeværelsesgulvet til resten af hjemmet.

Det var her nogle gode grunde til at bruge hjemmesko.

Har du selv dine egne bud på, hvorfor du går med hjemmesko?

Hvor er det bedst at købe hjemmesko?

Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag og pengepung, men hvis du virkelig vil passe godt på dine fødder som danser (og det vil du!), skal du købe det bedste, der findes. Skridsikkert, lunt, behageligt, naturligt og åndbart. Vi bruger selv kun ét mærke: Shepherd hjemmesko!