Spring til indhold

Dans for de store

Det kan godt være, at moden dikterer mange ting. Farverne, vi skal bruge, formen på tøjet. Et år skal det være flagrende og løst, det næste, skal det være kropsnært, og man skal ligne et slankt siv. Det kan være et problem, for mange at være moderigtig. Især for os, der har brug for tøj til store kvinder.  Heldigvis er udvalget godt på https://www.arkuricurvy.dk/dametoej-943/

Modellerne

Vi har det svært med at ligne hende der Armani-modellen, som bruger størrelse 34. Når man er oppe i klassen for størrelse 46, så har man ikke så mange valgmuligheder. Hvor meget vi end gerne vil, så går det bare ikke at lede efter stort tøj, der kræver, at man er slank – og høj. Man skal jo helst være på volleyballholdet for at kunne bruge smart italiensk modetøj.

Det er et problem for mig. Jeg er hverken høj eller slank. Jeg er nærmere meget buttet og kort. 1,57 meter høj. Men jeg har kvindeformer: Stor, flot barm og hofter, der er gode til at svinge i en rumba. Selvom jeg ikke er så høj, så bruger jeg altså tøj til store kvinder. Det er især undertøj, som skal være stort. Men også nederdele og bluser. Jeg kan godt finde en vindjakke, i en almindelig butik, som jeg kan passe. Den sidder så lidt stramt, men det har jeg ikke noget imod. Men lingeriet og kjolerne: Det volder problemer for mig at finde.
Min dansepartner er en høj mand. Det vil sige, sådan almindeligt høj. Vi kender hinanden fra dansetimerne, og han er rigtig sød. Han har ikke problemer med at finde tøj, men af en eller anden grund, så er han meget opmærksom på at give mig besked, hvis han ser et godt tilbud omkring tøj til store kvinder. Måske har det noget at gøre med, at han arbejder i modeindustrien. Vi har nemlig talt om problemet med min kjole, når vi skal til danse konkurrence. Det er altid et problem. Og vi har danset sammen i 4 år nu. Efter de første 2 år begyndte vi at gå til konkurrence. Og vi har gode resultater. Men min dansekjole skal være med på moden, siger han. Det synes jeg, han har ret i, men som sagt: Det er lidt svært for mig at finde en kjole, som er rigtig til det brug.

Ny dansekonkurrence snart

Om 14 dage skal vi til konkurrence igen. Det er en vigtig konkurrence. Hvis vi ender bare på en 3. plads, kommer, er vi kvalificeret til at komme med til det regionale mesterskab, som afholdes om 6 måneder. Det vil vi gerne med til, så vi er i hård træning, og jeg er allerede ved at lede efter kjoler, som passer til vores kategori. (Latinamerikanske danse.) Jeg har brug for en kjole, der kan vise lidt af mit (fede) lår til tango’en og så nogle flagrende skørter til rumba og cha-cha-cha. Og så skal jeg finde noget lingeri – ikke, fordi jeg skal være fræk, men fordi kjolerne gerne må forstærke mine former, så dansen virkeligt kommer til udtryk. Jeg er nemlig rigtigt god til cha-cha-cha og rumba.