Spring til indhold

Brandet Jordans

Air Jordan 1

Når du skal købe nye sko, hvilke sko går du så efter? En flad sko? En selskabssko? Et par sorte, elegante sko? Eller går du på udkig efter et par sneakers? Du vil selvfølgelig svare, at du køber et par sko, alt efter, hvad de skal bruges til. Skal det være et par sko, der er gode at vandre i, så kan det være, at det bliver et par vandrestøvler. Skal du til fest, så kan det være et par dansesko. Måske skal det bare være et par pæne, flade sko, som kan bruges på arbejdet. Ved du, at du faktisk kan få en enkelt sko, der kan møde alle de kriterier? Jo, det er rigtigt nok.

Jordans 1 som vandresko

Du kan nemlig finde et par Jordan 1 low, som kan bruges til at gå lange ture med. Du kan også danse, når du har dem på. Og du kan få et par Jordan 1 low i diskrete farver, som ikke generer nogen på arbejdet. Ok, hvis I har en stram dresscode, så må du nok følge den. Det er nemlig sådan at Jordan 1 low sneakers kommer i rigtigt mange forskellige farver. De kommer i mange forskellige farvekombinationer, som kan være meget opsigtsvækkende. De kommer i udgaver, der er diskrete i farverne. Og ja, farverne, som et par Jordan 1 low har, kan være skrigende skarpe. De kan være støvede og neutrale. Du kan finde et par Jordan 1 low, der er tofarvede eller trefarvede. Ja endda med flere farver end blot tre. Så udvalget er stort. Og det er muligvis grunden til, at der bliver solgt rigtigt mange par Jordan 1 low. De er moderigtige – også selvom modellen, du køber, ikke lige er udkommet.

Et hav af farvemuligheder

Du kan faktisk finde et par Jordan 1 low lige i den farvekombination, som du vil have. Det betyder, at du kan forstærke netop din stil, ved at vælge et par, som passer til din øvrige beklædning. Farvekombinationerne, som du kan købe sådan et par sneakers i, er naturligvis ikke den eneste grund til deres popularitet. En anden grund er, at de er meget behagelige at have på – i lang tid. Der findes faktisk mennesker, der ikke går i andet. Skoene giver nemlig også god støtte, selvom de ikke når højt op på anklen.

En reel klassiker

Et par Jordan 1 low er en klassiker, som står på rigtigt mange menneskers skohylder – ikke mindst i hovedstaden, hvor de ofte kaldes for “Københavns sneakers“. Og ja, jeg siger klassiker, fordi den udkom for første gang allerede tilbage i 1985. Det er snart 40 år siden. Så skoen har nogle års erfaring – og designerne har da også udviklet på skoen siden da. Du kan få Jordan 1 low sneakers, der er lavet af lærred, som er nemt at holde rent, og som foden faktisk kan ånde igennem. Du kan få dem med læder, som kan være lidt besværligt at holde rent, hvis du ikke har den rigtige sæbe. Så måske er det et par Jordan 1 low, du skal overveje at købe, næste gang du skal have nye sko.