Spring til indhold

Bettingsider og gennemspil

blog feature image

Hvad end du er nybegynder eller kalder dig selv professionel oddser, er du med al sandsynlighed stødt på udtrykket gennemspilskrav. Et gennemspilskrav er et koncept som er sat i verden af bookmakere for at gøre det sværere for os spillere at få udbetalt de penge som vi vinder, når vi benytter en bonus fra en af de danske betting sider.

Gennemspilskravet betyder at du skal gennemspille (eller omsætte) de penge du vinder X antal gange hos bookmakeren, før de bliver frigivet til udbetaling. Kravene varierer altid fra bookmaker til bookmaker. Nogle har meget strenge gennemspilskrav, endsige umulige at gennemføre.

Odds og gennemspil

Hos nogle betting sider vil du eksempelvis blive bedt om at gennemspille din gevinst 15 gange til odds 2.0 eller derudover, før pengene kan udbetales. Det er uden tvivl et rigtig strengt krav som de fleste spillere vil tage mange måneder om at gennemføre, og der er store chancer for at de mister deres gevinst igen, uden nogensinde at opfylde gennemspilskravet.

Hvis vi kigger på nogle af de lidt nemmere sider, finder vi blandt andet bookmakere som stiller krav om at du gennemspiller 10-12 gange til odds 1.6 eller derover. Det er stadig højt, men kan i visse tilfælde godt betale sig hvis man får en god bonus med på vejen. I denne kategori finder du betting sider som Betway og 888Sport.

Unibet

Derimod har andre betting sider endnu mere lempelige krav. Et af de laveste gennemspilskrav på det danske marked bliver tilbudt af Unibet. Her skal du blot gennemspille din gevinst 6 gange til minimum odds 1.4. Det er uden tvivl meget nemmere end det førnævnte krav, og de fleste amatørspillere kan gennemføre dette krav i løbet af relativt kort tid.

Den bonus som Unibet tilbyder er måske ikke verdens højeste, men den er mere end tilstrækkelig til de fleste menneskers behov. Her kan du få 100% af din indbetaling som bonus op til 1500 kr. Hvis du indbetaler 1500 kr. får du altså yderligere 1500 kr. i bonus, så du ender op med hele 3000 kr. at spille for.

Hos Betway er bonussen ganske vist noget højere (100% op til 2500 kr.), men det kommer så med den pris, at deres gennemspilskrav er væsentligt sværere at opfylde. Her er du altså nødt til at gøre op med dig selv om det er det værd. Det er en individuel beslutning.

Når du beslutter dig for at benytte en af de bonusser du får tilbudt af en bookmaker, er det vigtigt at du først sætter dig ind i hvilke gennemspilskrav de har. Ofte bliver man tilbudt en vanvittigt høj bonus, og mange bliver fristede til at gå ind og gøre krav på bonussen med det samme. Men tag lige en dyb indånding og læs kravene igennem først. Du kan spare mange penge ved at vælge den bedste bookmaker første gang.