Spring til indhold

Badetøj og udstyr

konfidence svømmevest

De fleste børn elsker vand – både i svømmehallen og deres eget badebassin i haven. Men badning kan være forbundet med både besvær og bekymring for sikkerheden…men ikke hos Redningsvest-nu.dk! Alt til badning og sikkerhed, så dit barn kan nyde vandet uden din bekymring.

I vandet…

Blebadebukser er en supersmart løsning, når det gælder badning med blebørn. Uheldet kan være ude, så det er bedst at være på den sikre side. Swimpy blebadebukser i pink eller turkis er både PVC-fri og kan vaskes ved 40 grader. Bindebånd i taljen tillader at justere bukserne præcis efter barnets størrelse og 3 str. giver mulighed for børn helt op til 18 mdr. at bruge blebadebukserne. Til engangsløsningen på ferien eller den sjældne tur i svømmehallen er Libero på banen med søde mønstrede blebadebukser til piger og drenge.

På stranden eller i badebassinet i haven er det nødvendigt med god solbeskyttelse både i og uden for vandet. Småfolk har designet en lækker badedragt med korte ærmer og ben, og en lynlås på midten. Badedragten beskytter mod solen med en UV faktor på 50, og fås i str. 86 eller 92. Et genialt supplement til solcremen.

Svømmevesten til baby skal vi bestemt heller ikke glemme, da den sikrer barnet mod at få hovedet under vand. I skal selvfølgelig stadig være ved siden af barnet, hvis det er helt lille, så det ikke vender om på maven. En svømmevest til børn sørger for god opdrift, som holder barnet flydende og på den måde, kan dit barn få mere selvtillid.

Konfidence svømmevest til børn er verdens mest solgte svømmeveste og ved hjælp af denne svømmevest, ydes barnet sikkerhed og tryghed – og ja, forældrene får også mere tryghed velvidende, velvidende at deres barn er sikret langt bedre.

Tilbehøret

Solen er skarp for små spæde babyer og selv om barnet holdes i skyggen kan det være anstrengende for øjnene at kigge ud på sollys. Babysolbrillerne fra Redningsvest-nu.dk beskytter mod solens skadelige stråler, mens de sidder godt fast på hovedet. I stedet for stænger bag ørene, sidder babysolbrillerne som svømmebriller med en strop bag om hele hovedet.

Få palmer og pelikaner i baghaven med det søde jungle badebassin fra Redningsvest-nu.dk. Bassinet har oppusteligt tag og bund, som giver skygge, mens den lille nyder badetiden i bassinet.

Mod yderligere sol og træk er Pop-up solteltet i lime den helt rigtige løsning. Det lille halvrunde telt kan vendes præcis efter sol og vind og er nemt at have med på farten, når turen går til stranden eller på ferie.

Redningsvest i stedet for svømmevest

Skal I ud på det åbne hav eller en sø, så er det naturligvis ikke nok med en svømmevest til barnet eller til de voksne for den sags skyld. I stedet for en svømmevest skal I naturligvis investere i redningsveste til hele familien. Forskellen på redningsveste og svømmeveste er, at en redningsvest automatisk vil vende os til en rygliggende position med ansigtet hævet over vandet, så luftvejene dermed bliver holdt fri af vandet. Kilde: Redningsvest-nu.dk

Der er ingen ende på de mange muligheder for at nyde den skønne badetid sikkert og trygt med en svømmevest eller redningsvest fra Redningsvest-nu.dk.